Az arcod 21 nap múlva
akár 30 évvel is fiatalabbnak nézhet ki!

3-szor jobb fiatalító hatás mint botoxszal, arcfelvarrással és lézerrel egyszerre
Vitalite

Jó napot!

Tudós pár vagyunk. A szakterületünk a molekuláris biológia. Sorsunk a Kanadai „Care and Skin Labs” Intézetben fonódott össze. A nevünk:

Horváth Pál és Marina Powers

Vitalite

Pál

Vitalite

Marina

A pellimolekuláris kezelésünket a legkiválóbb szakemberek így jellemezték: „áttörés a bőrmegújításban”. Számos tudományos díjra jelöltek bennünket. Számunkra azonban a legfontosabb, hogy a formulánknak köszönhetően:

 • A ráncaid teljesen eltűnnek – akár 99,7%-kal
 • Sima bőröd lesz – akár 94%-ban
 • Arcszíned ragyogóbb lesz – akár 91%-ban
 • Megszabadulsz az elszíneződéstől és a pókhálószerű hajszálerektől – akár 89%-ban
 • Megszünteted a hegeket – akár 87%-ban

A pellimolekuláris kezeléssel friss, sima bőröd lehet. Mintha újjászülettél volna. Ez akár 30 évvel is visszafordítja az idő kerekét, amelyet arcod tükröz majd vissza! Épp úgy, mint Marócsikné Andrea (Pécs) esetében.

ÚJ LAPPAL INDULOK

Vitalite Vitalite

Nem nagyon vigyáztam magamra: napozás krém nélkül, cigarettázás, nem aludtam eleget. Valahogy nem gondoltam volna, hogy mindez ennyire hatással lesz az arcbőröm állapotára. És mégis… 40 felett gyorsan pörögtek az évek. 15 évvel idősebbnek néztem ki. És talán nem is aggódnék emiatt, de a férjem elhagyott. Egy fiatalabbért.

Sok időbe telt, mire kihevertem. De végül valahogy túltettem magam rajta. Gondoskodnom kellett a gyerekekről és a házról. Erre koncentráltam. És hirtelen a semmiből 65 éves lettem. Csak ekkor jöttem rá, hogy egyedül vagyok. Egyedül, ráncosan. Egy férfi sem nézett rám.

A lányom hozta nekem ezt a kezelést Kanadából, azt mondta, hogy használjam. Általában nem hiszek a csodákban, de… csak nézzetek rám. Mintha alkut kötöttem volna az ördöggel az örök fiatalságért. Plusz a férfiakkal is megnőtt a szerencsém. Alig tudom lerázni a 40-eseket!

Marócsikné Andrea, Pécs

65 éves

MOST RAJTAD A SOR, HOGY ANNYI ÉVET FIATALODJ, AMENNYIT CSAK SZERETNÉL

Ha szeretnéd eltüntetni:

 • a mimikai ráncokat
 • az öregedés miatt megjelent ráncokat
 • a gravitációs ráncokat
 • az alvási ráncokat
 • a napsütés miatt kialakult ráncokat
 • az elszíneződéseket
 • a kitágult és elpattant hajszálereket
 • a petyhüdt bőrt
 • a szárazságot
 • a pattanások utáni és egyéb hegeket

Akkor jó helyen vagy jó időben. Íme egy EGYSZERŰ MEGOLDÁS a problémádra. Szabadulj meg egyszer s mindenkorra ráncokkal kapcsolatos problémáidtól pellimolekuláris formulánkkal. Az arcod fiatalos, ragyogó és hibátlan lesz. Jobb és szebb, mint valaha. Ráadásul:

PLASZTIKAI MŰTÉT NÉLKÜL
BOTOXINJEKCIÓ NÉLKÜL
ANÉLKÜL, HOGY KIMOZDULNÁL OTTHONRÓL

FELEJTSD EL A „MÉLTÓSÁGTELJES ÖREGEDÉST”

Egyrészt körülvesz a fiatalság kultusza. Fiatal arcokat látsz a magazinok címlapján, az interneten, a reklámokban. Még ha 40 év feletti nők is jelennek meg bennük, nyoma sincs a ráncaiknak. Ez nem csak a fotóretusálás eredménye, hanem a mindenütt előforduló plasztikai műtétek és botoxinjekciók eredménye is.

Másrészt olykor azt hallhatod másoktól, hogy jobb méltósággal megöregedni, és nem kell aggódni a ráncok és az ősz haj miatt. Ezt gyakran azok magyarázzák be maguknak, akik úgy vélik, hogy a fiatalításnak nincs értelme, vagy túl drága.

Mindeközben te és sok más nő nem tud belenyugodni az arcuk változásába. A ráncok megtörik a bájt, s emiatt gyakran elveszítjük önbecsülésünket. Sok 40 év körüli nő azt mondja, hogy „láthatatlannak” érzi magát, mintha az emberek nem látnák őket az arcukon lévő ráncaikon keresztül.

A veszélyes és nagyon drága műtét, valamint az öregedés közötti választás… nem kérdéses. Ez olyan, mintha arról kellene döntenünk, hogy le akarjuk-e vágni a lábunkat vagy a karunkat.

Ezért úgy döntöttünk, hogy változtatunk ezen, hogy

Először is – a fiatalítás mindenki számára elérhető legyen, akinek szüksége van rá

Másodszor – a fiatalítás ne társuljon fájdalommal vagy a kudarctól való félelemmel

Harmadszor – a fiatalítás olcsó legyen, és ne kelljen hozzá felvenni kölcsönt vagy hitelt

ÉS MIRE VOLT JÓ MINDEZ?

Vitalite Vitalite

Elhatároztam, hogy meg fogok fiatalodni. Egy barátom ajánlott egy jó hírű szépségszalont. Jelentkeztem egy savas arckezelésre. Kölcsönt kellett felvennem hozzá. De úgy gondoltam, megéri befektetni a külsőmbe.

Ami ezután történt az arcommal… Betegszabadságot kellett kivennem, mert úgy néztem ki, mint akit összevertek. Be akartam perelni őket, de amikor az ügyvéd közölte, mennyit kell fizetnem neki, rájöttem, hogy életem végéig nem tudtam volna megszabadulni az adósságoomtól.

Bárcsak akkor tudtam volna erről a szupergyors fiatalító formuláról. Minden nő megengedheti magának, és nem fog úgy kinézni, mint aki a ringben harcolt. Na jó! Szerencsére végül ugye rátaláltam erre a kezelésre és fájdalom, duzzanat és gyógyulási időszak nélkül is 20 évvel fiatalabbnak nézek ki.

Belák Andrásné Jusztina, Gyula

54 éves

MIÉRT HOZTUK LÉTRE A SZUPERGYORS FIATALÍTÓ FORMULÁT?

A pszichológusok kutatásai azt mutatják, hogy a mimikai ráncok elfogadásának hiánya a 40 év feletti nők több mint 86%-át érinti. Emiatt gyakran kevésbé magabiztosak, elhiszik, hogy nem elég vonzóak, és nekik már semmi nem jár az életben. Nem ritka, hogy férjük elhagyja őket, vagy viszonyuk van fiatalabb nőkkel. Rosszabbul teljesítenek a munkában.

Úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy szupergyors fiatalító formulát, mert tisztában voltunk azzal, hogy hány nő szenved öregedő bőre miatt. Egyesek talán azt mondják, hogy mindez butaság. Azonban gondold át, hogy érzed magad, mikor eszedbe jut az arcodon lévő petyhüdt bőr, a szarkalábak, a száj körüli ráncok és a pulyka nyakára emlékeztető toka.

MINDENKINEK JOGA VAN FIATALOSAN KINÉZNI

Nem mehetett így tovább. Az egész egy közös ismerősünkkel, Annával kezdődött (akkor 54 éves volt), aki menedzserré való előléptetésétől egy fiatalabb munkatársnője miatt esett el. Évekig egy nagy szálloda recepcióján dolgozott.

Odajött hozzánk, és elmondta, miért történt mindez. Anna sok tapasztalattal rendelkezett, nagylelkű és kedves nő volt. Nyilvánvaló volt, hogy megérdemelte az előléptetést. Azonban egy teljesen átlátszó okból hoppon maradt fiatalabb versenytársa mögött…

A főnököket (és mindannyian férfiak) nem Anna teljesítménye vezérelte a választásnál, hanem a vezetői posztra kiírt versenyző friss, fiatalos arca. Azt mondták… jobban mutat a recepción. Anna mintha eltűnt volna a ráncok fátyla mögött, és csak ez számított, nem a tapasztalata.

A RÁNCOK MIATT ESTEM EL A LEHETŐSÉGTŐL, DE…

Vitalite Vitalite

Amikor betöltöttem a 22. életévem, egy helyi élelmiszerboltban kezdtem dolgozni. Nem is tudom mikor telt el az az ott töltött 29 év. De a tulajdonos már régóta ígérte nekem, hogy menedzserré léptetnek majd elő. Mindig azt mondta: – Mónika, jobban bízom benned, mint magamban. De csak ígérgetett.

A férjemmel már el is terveztük, hogy mit kezdjünk majd az előléptetéssel járó fizetésemeléssel. Míg egy nap megtudtam, hogy az a hölgy lett a menedzser, aki még csak 2 hónapja dolgozott nálunk és alig 25 éves volt. Olyan fiatal. És miért? Nos, a tulajdonos azért figyelt fel rá, mert olyan „fiatal és friss” volt. Nagyon felidegesített a helyzet. A babaarca többet ért, mint az én tapasztalatom.

A férjem mindig mondja, hogy ha egyszer engem valaki felidegesít, akkor abból lesz ne mulass. Gondoltam majd én megmutatom ennek a félnótásnak. Beszereztem ezt a szupergyors fiatalító formulát, és naponta kétszer használtam. Amikor 21 nap elteltével felkerestem, leesett az álla. Bocsánatért könyörgött, és fizetésemelést adott. De most mire megyek mindezzel? Úgy nézek ki, mint egy 30 éves, viszont annyi tapasztalattal rendelkezem, hogy egyből egy nagy belvárosi bolt főnöke lettem, tessék!

Vígh-Tóth Mónika, Zalaegerszeg

51 éves

A kocsi kerekei alá vetette magát

Anna nem tudta elviselni. Nem tudott beletörődni sem az előléptetés hiányába, sem abba, hogy az arca már nem tűnt fiatalnak és ragyogónak. Egy nap otthagyta a munkáját, és… tudatosan egy szembejövő nagy teherautó elé vetette magát. A sofőr nem állt meg időben. Egyenesen belehajtott Annába.

A férje később azt mondta nekünk, hogy az arca szörnyű állapotban van. De Anna túlélte. Több csonttörése is volt. Az orvosok mindent megtettek, hogy az arca ismét normális legyen, de ez szinte lehetetlen volt.

Az egész arca egy nagy heg volt

Anna volt az arca, mint egy savanyú alma. Amikor végre lábra tudott állni, és hetek óta először látta magát a tükörben, rémülten felsikoltott. Akkorát sikoltott, hogy 5 nővér és 2 orvos rontott be a szobájába. Azt hitték, valaki megtámadta Annát.

Nyugtatót kapott. Anna azonban teljesen magába fordult, senkivel sem beszélt. Ezt a falat még férje és felnőtt lánya sem tudta áttörni. Csak egy mondatot írt le nekik:

„A kor megölte az arcomat”

Annával évek óta ismerjük egymást. Sem Marina, sem én nem tudtuk elviselni, hogy a barátunk így szenved. Ezért egyszer amikor Marinával kávézni mentünk, azt mondta, hogy segítenünk kell Annának.

– Ez kötelességünk. Mint emberek és tudósok – tette hozzá.

Tudtam, hogy igaza van. Nem egyszer hallottam a feleségemet panaszkodni, hogy nem olyan az arca, mint régen. Pedig én úgy szerettem, ahogy van, beleértve a ráncait is. Számomra gyönyörű térképei voltak az együtt töltött éveknek. De ha a feleségem így élte meg, mit érezhet Anna, aki majdnem életét vesztette a ráncai miatt?

MINDEN NŐ MEGÉRDEMLI, HOGY GYÖNYÖRŰ ÉS SIMA ARCBŐRE LEGYEN

Nem számít, hogy 25 éves vagy, vagy elmúltál 70. Nem számít, hogy háziasszony vagy, vagy egy nagy cég vezetője. Nem számít, hogy egész életedben használtál-e krémeket, vagy gyakran feküdtél le sminkben, napkrém nélkül napoztál-e vagy cigarettáztál. A lényeg az, hogy MEGÉRDEMLED, hogy könnyen hozzáférj a fiatalításhoz.

Így amikor Marinával elkezdtünk dolgozni a pellimolekuláris formulán, azonnal úgy döntöttünk, hogy nemcsak Annának szeretnénk segíteni, hanem több millió másik nőnek is. Fontos volt, hogy a kezelés rendkívül HATÉKONY legyen, és emellett:

KÖNNYEN, OTTHON IS HASZNÁLHATÓ LEGYEN

MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ LEGYEN

OLCSÓ LEGYEN

Kollégáink rajtunk nevettek a hátunk mögött, hogy öreg háziasszonyokon akarunk segíteni. Ez feldühített minket. Épp az ilyen megjegyzések miatt szenved Anna és több ezer másik nő is, akik minden egyes ránc megjelenése után még inkább kétsébeesnek, ahelyett, hogy élveznék az életet.

„Ez elfogadhatatlan…”

Az intézetünk egyik tudósa a következőt mondta. Úgy vélte, hogy „az öregasszonyok úgyis hasztalanok”. Komolyan? Vajon ugyanezt mondja a saját anyjának vagy nagynénjeinek is?

Azt is állította, hogy nincs értelme olyan jelentéktelen dolgokon dolgozni, mint a bőrfiatalítás. Pedig akkoriban ő maga végzett kutatásokat a kopaszodás megállításáért. Mondhattuk volna neki, hogy haj nélkül is lehet élni, és az embereknek arra sincs szükségük. De ez nem így van! Egy fiatalos arccal ugyanez a helyzet.

Majdnem 3 évbe telt a pellimolekuláris formula megalkotása. Ez hosszú idő, de a klinikai vizsgálatok elvégzése időbe telt. Napi 14 órát dolgoztunk, hétvégéket is beleértve. Azonban világos célunk volt, ami a következő volt:

Az öregedési folyamatok teljes megszüntetése

De hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy munkánk során minden könnyen ment. Ez nem volt így. Valójában a kudarc kudarcot követett. Egyszer Marina azt is javasolta, hogy hagyjuk egy időre a kutatásokat.

Aztán emlékeztettem őt, hogy miért csináljuk mindezt – Annáért. Sok száz, ezer, millió ilyen „Anna” van. Marina bólintott, és az egész éjszakát a laborban töltötte. Végül ez jelentett áttörést a kutatásunkban. Kiderült, hogy egy jelentős hibát követtünk el a formulát illetően. Nem volt benne olyan aktivátor, ami miatt a többi összetevő olyan mikromolekulákat kezdett volna termelni, amelyek kitöltik a ráncokat és teljesen kisimítják a bőrt. Marina mikroszkóp alatt figyelte ezeket a részecskéket, és észrevette, hogy de bizony ott vannak. De mindez olyan lassan történt, hogy ez semmilyen változást nem hozott.

Egyszóval: a mikromolekuláknak lórúgásra volt szükségük, hogy beinduljanak. Marina azon töprengett, mi késztetheti őket erre. A molekuláris aktivátorra esett a választás. Kicsit hozzátett a korábban elkészített formulához. Először nem történt semmi, ezért aznap este újabb kávészünetet tartott. Amikor ismét a mikroszkóp alá nézett, megdöbbent, mert a mikromolekulák őrületes aktivitást mutattak ki. Hajnali 4 óra volt, de Marina nem is nézett rá az órájára. Felhívott, és azt ordította a telefonba:

„Felkelni! Megvan a fiatalság formulája!”

További vizsgálatokat végeztünk, többek között szintetikus bőrön is. Elképesztő volt, ami történt. A bőr a szemünk láttára fiatalodott. Annyira boldogok voltunk, hogy körbetáncoltuk a labort.

A pellimolekuláris formula igazi próbája azonban akkor következett be, amikor Annának is adtunk egy tégellyel a kezelésünkből. Elcsúfult arcán csak a szeme hasonlított arra a nőre, akit valaha ismertünk. Magához vette az üvegtégelyt, majd a szekrényre tette. Egy szót sem szólt. Az ablak felé fordult, mintha nem is lettünk volna a szobában. Úgy távoztunk, hogy kudarcot vallottunk, időpazarlás volt az egész, és sajnáltuk, hogy még csak reményt sem adott nekünk, hogy kipróbálja.

Elmeséltem mindezt a feleségemnek. Aztán azt mondta, hogy szívesen kipróbálná magán a pellimolekuláris formulánkat. Azt is próbálta elmagyarázni nekem, hogy meg kell értenünk Annát. 3 évig olyan arccal élt, amelyben senki sem látott embert. Még a ráncaival kapcsolatos emlékei is elhalványultak, mivel csak egy nagy vörös heg volt az egész arca.

Egy éjszaka alatt 5 évet fiatalodott!

A feleségem este használta a krémet. Elsőként ébredtem fel, kimentem a konyhába kávét főzni, mint mindig. A feleségem 5 perccel később jelent meg az ajtóban. Ledermedtem, amikor megláttam. Az én csodálatos kis feleségem volt még mindig, de úgy tűnt, visszament az időben. Megfogtam a kezét és a tükörhöz vezettem. Meglátta az arcát, és… sírva fakadt.

– Drágám, szupergyorsan fiatalító kezelést hoztatok létre – zokogott.

De ez még nem minden, amire a formulánk képes. Amikor Marinával 21 nappal később a laboratóriumban ültünk, a telefonja jelezte, hogy SMS-e érkezett. De annyira belemerült a kutatásba, hogy meg sem nézte. 2-3 óra telt el, mire végre megnézte, mit írtak. Szó nélkül nyújtotta át nekem a telefont. Megnéztem és abban a pillanatban ki is esett a kezemből. Mindketten egymás szemébe néztünk, majd szó szerint egymás karjaiba zuhantunk.

anna anna

Így változott meg Anna – a bal oldali kép túl drasztikus.

Anna arca ismét szép és fiatal volt. Mintha nem történt volna baleset. Mintha soha nem lett volna sebhelye, ránca… Nem 57 évesnek nézett ki, ahogy a születési dátuma alapján kiszámítható, hanem 30-nak. A szupergyors fiatalító formulánk 27 évvel fiatalította meg, és teljesen eltüntette a balesetből származó hegeket!

SZABADULJ MEG RÉGI BŐRÖDTŐL, ÉS CSINÁLJ HELYET AZ ÚJNAK

A feleségem és Anna voltak az első nők, akik alkalmazták a pellimolekuláris formulát. Mindketten csodálatos eredményeket értek el, amelyeket a saját arcodon is észre fogsz venni. Most szeretném elmesélni, hogy Marina és én milyen összetétellel alkottuk meg a szupergyors fiatalító kezelést.

Pellimolekuláris formulánk kis, csak mikroszkóp alatt látható részecskéken, mikromolekulákon alapul. Gömb alakúak, kis golyókra hasonlítanak. Feladatuk, hogy elérjék a ráncokat és belülről kinyomják azokat. Ily módon megtelnek és eltűnnek a bőr felszínéről. Mivel a felhám feszesebb lesz, a kitágult pórusok és az elpattant hajszálerek, az úgynevezett pókvénák, eltűnnek. Ami nagyon fontos, a molekulák a hegekkel borított bőr szerkezetét is újjáépítik, mindegy, hogy azok pattanások vagy sérülések következtében alakultak-e ki.

A RÁNCOK VALÓDI OKA

előtte

Előtte – Folyamatosan mélyülő ráncokkal borított bőr.

utána

Után – Sima bőr, amelyen a ráncokat mikromolekulák töltötték fel

A ráncok a bőr mikrosérüléseiből származnak. Mindegyik megtöri a felhámon, s valahogyan befelé nyomja. Éppen ezért a pellimolekuláris formula feladata, hogy belülről fejtse ki hatását. Azonban arra is ügyeltünk, hogy a felhám külső rétegére is hasson.

A mikromolekulák behatolnak az irharétegbe, ahol visszapattannak a szövetekről és kinyomják azokat. Ily módon eltüntetnek minden mélyedést és redőt, amely ráncok vagy hegek formájában láthatóak a bőr felületén.

A formulában szereplő növényi olajok viszont gondoskodnak az felhám külső rétegéről. Gyengéden hámlasztja, élénkíti a bőrt, kiegyenlíti színét.

FEDEZD FEL ARCOD FIATALSÁGÁT

E szavak után valószínűleg az jár a fejedben, hogy a bőrradírozás is elég lenne. Sajnos, ez nem így megy. Ide ERŐSEBB FEGYVER kell. De NE FÉLJ! Nem olyan drasztikus hámlasztási módszerekről van szó, mint a szépségszalonokban vagy a horrorfilmekben. Nem is olyan fájdalmas eljárásról, aminek hetekig tart a gyógyulása, amelyek miatt nem mutatkozhatsz meg mások előtt, mert úgy nézel ki, utánuk mint egy paradicsom.

ÚGY NÉZTEM KI, MINT EGY MADÁRIJESZTŐ

Vitalite Vitalite

A kozmetikusnál voltam egy kezelésen. Úgy néztem ki, mintha savat öntött volna rám. Nem hagytam el a házat, mert szégyelltem magam. Az emberek megbámultak, a gyerekek pedig rémülten sikítottak. Féltem, hogy bajt hozok a lányaim fejére. Mindez nagyon megijesztett…

Most pedig?

Olyan boldog vagyok, mint még soha életemben. És ami a legfontosabb: megfiatalodtam! Már nem ülök otthon. És a legjobb az egészben az, hogy a volt férjem folyamatosan hívogat. Vissza akar jönni hozzám. Nem tudom, beleegyezek-e, mert most fiatalabb és jóképűbb férfiakkal járok. Ennél nem is lehetne jobb!

Tolnai Alíz, Berettyóújfalu

61 éves

A bőr hámlása a pellimolekuláris formula minden egyes használata után fokozatosan történik. A folyamat teljesen láthatatlan a számodra. Azonban hatást fejt ki a kialakult károsodások, azaz ráncok regenerálására. A regeneráció több mint 300-szor gyorsabb, ezért minden kezelés után látható. A hatás:

 • AZ 1. HASZNÁLAT UTÁN:

  sokkal simább, ragyogóbb, hidratáltabb bőr

 • 7 NAP UTÁN:

  egyenletes bőrtónus, a bőr feszes, a finom ráncok 97%-ban láthatatlanok

 • 14 NAP UTÁN:

  nincsenek kitágult pórusok, eltűnnek a sötét foltok, láthatatlanok az elszíneződések, nincsenek elpattant hajszálerek, fiatal, ragyogó bőr hatása érzékelhető

 • 21 NAP UTÁN:

  a bőr 100%-os megfiatalításon ment át Még a mély ráncokat is teljesen ki lesznek nyomva.

AZ IFJÚSÁG EREJE KÖZVETLENÜL A TERMÉSZETBŐL

Néha még a tudósok sem veszik észre, milyen erősek a természetes összetevők. Ezért, ha a fiatalításról olvasol, iszonyatos borzongássok közepette találkozhatsz a szike, tű és lézer szavakkal. De nem ez a jó megoldás.

Marinával évek óta tanulmányoztuk azokat a növényi összetevőket, amelyek hatással vannak a bőr regenerációjára. Kutatásunk tárgya a bőrön lévő hegek regenerációja volt. Kiderült, hogy nem az Amazonas-erdőben vagy a nepáli hegyekben kell egzotikus növényeket keresnünk. Az efféle fiatalító szereket gyakran ráerőltetik a nőkre, mondván, hogy az adott, Óperenciás tengeren is túlról származó bokor kivonatai jobbak, mint az őshonos gyógynövényeké.

Egy másik dolog az, hogy úgy teszünk, mintha az arany vagy az őssejtek hozzáadása képes lenne megfiatalítani minket. Ha így lenne, akkor elég lenne egy aranygyűrűt tenni az arcunkra. Az őssejtek viszont általában szőlőből származnak. De mazsola vagy te, hogy kifejtsék rajtad a hatásukat?

Ezek mind hazugságok, amelyeket kozmetikai cégek és plasztikai sebészeti szakemberek mondanak neked. Az egészben a lényeg, hogy a lehető legtöbb pénzt emeljék ki a pénztárcádból. Eközben már csak a jól ismert növényi összetevőket kellett kombinálni, és hatásukat molekuláris aktivátorral fokozni. Ez egy hatékony fegyver a ráncok elleni küzdelemben!

FIATALODJ FÜRDŐSZOBÁDBAN!

Nagyon fontos volt, hogy szupergyors fiatalító kezelésünket milyen formába öntjük. Marinának nem voltak kétségei afelől, hogy a legkönnyebben használható otthoni megoldás a krém lenne.

Hiszen szinte minden nőnek van legalább egy ilyen kozmetikuma a fürdőszobájában a polcon. A pellimolekuláris kezelés ezért ilyen formában érhető el. Ezenkívül, hogy külsőre is szép legyen, s akár dísztárgy funkcióját is betöltse, gyönyörű csomagolásban kínáljuk. Hiszen a nők értékelik az őket körülvevő szépséget, ez fontos számukra. De leginkább a HATÉKONYSÁG az, amitől a formulánk 21 nap alatt képes lehet megfiatalítani arcbőröd!

VÉGRE ÉLVEZEM AZ ÉLETET

Vitalite Vitalite

Egész életemben voltak bőrproblémáim. Amikor kicsi voltam, bőrallergiám volt, majd súlyos pattanásaim jelentek meg, végül pedig rohamos tempóban kezdtem öregedni. Vettem magamnak egy csomó ránctalanító kozmetikumot – semmi hatásuk nem volt. Párszor még ázsiai masszázsokra is elmentem, hengereket is vettem. Már mindent kipróbáltam – semmi eredmény nem volt. Kétségbeestem, mert nem találtam senkit öreges arcbőröm miatt. Soha életemben nem gondoltam volna, hogy ennyi év kínlódás után hirtelen megfiatalodom. Teljesen ledöbbentem!

Csak 21 napba telt, és most olyan jól nézek ki, mint soha korábban. Nem csak a ráncaimtól szabadultam meg, de az aknék okozta hegektől is. 180 fokos változás, tényleg. Végül bátran kihozhatom a legjobbat az életemből. Mert tudom, hogy megérdemlem!

Fodorné Beáta, Komárom

49 éves

„ÁTTÖRÉS A BŐRMEGÚJÍTÁSBAN”

A pellimolekuláris formulánk igazi SIKERTERMÉK. Számunkra az a legfontosabb, hogy a nők elismerik hatékonyságát. Több mint 348 000-en használták már kezelésünket, akik mind helyreállították bőrük fiatalságát. Rengeteg köszönőlevelet kapunk tőlük:

„Ez egy nagyon szuper krém! Már az első használattól kezdve imádtam.”

Johanna Johanna

„Nagyon örülök, hogy rátaláltam a pellimolekuláris formulára. Visszaadta fiatalságom és önbizalmam.”

Györgyi

„Nagyszerű, hogy ilyen emberek is vannak. Reményt adtatok nekünk, nőknek, hogy újra lehetünk fiatalok kortól függetlenül is. Köszönöm!”

Anita

„Jó napot! Tudtátok, hogy a szupergyors fiatalító kezeléseteknek köszönhetően 30 évet letagathatok? Most már tudjátok.”

Kriszta

„Kár, hogy kozmetikai felfedezésért nem jár Nobel-díj, mert biztosan megkaptátok volna!”

Erika

„Imádom ezt a formulát. Már 3 dobozzal elhasználtam, bár az eredmény már az első után megjelent. Nem semmi ez a krém!”

Johanna Gabriella

„Nem hittem a barátnőmnek, így eldöntöttem, hogy a saját bőrömön is kipróbálom. 21 nap után a ráncok eltűntek. Tényleg működik!”

Johanna Olga

„Most az emberek azt hiszik rólam, hogy az unokáim valójában a gyerekeim. Ilyen hatása van a formulátoknak”

Zsófia

„Nektek köszönhetően megmenekült a házasságom. Most le se bírja venni rólam a szemét.”

Dorottya

„Utáltam tükörbe nézni. Sötét gondolataim támadtak. Most pedig? A vőlegényem 17 évvel fiatalabb nálam, 3 hét múlva esküvő! Köszönöm.”

Veronika

De a szakemberek is elismerésüket fejezik ki szupergyors fiatalító formulánkkal kapcsolatban. „Áttörés a bőrmegújításban” – e szavakkal írják le. Hogy-hogy ennyire dícsérik a tudomány világában? Íme néhány fontosabb ok:

ladefmiq

Akár 30 évvel is képes megfiatalítani 21 nap alatt – mindez a 100-szor gyorsabb kollagéntermelésnek és a látható ráncokkal járó bőr felszámolásának köszönhető

ladefmiq

Tökéletes otthoni használatra – A krém kényelmesen használható formában érhető el, ez azt jelenti, hogy a pellimolekuláris kezelés igénybevételéhez nem kell szépségszalonokba vagy fiatalítással foglalkozó klinikákra járni.

ladefmiq

Természetes és biztonságos – nincs benne semmilyen méreganyag, amely megbénítja az idegeket és maszkhatást vált ki. Nincs szükség szikére, sem pedig égetésre. Ez nem más, mint olyan természetes összetevők ereje, amelyek megfelelő arányban kombinálva képesek visszaforgatni az idő kerekét arcbőrünket illetően.

ladefmiq

Nem kerül sokba – nem kell kölcsönt felvenni, és tűszúrásokra vagy botoxinjekciókra költeni. Hitelt felvenni arcplasztikára, ami után hónapokig gyógyul az arcod, a hatást pedig egyébként is nehéz megjósolni. ENNEK NINCS SEMMI ÉRTELME! Költsd inkább ezt a pénzt egy forró klímával rendelkező külföldi utazásra. A pellimolekuláris formulánk úgy fiatalítja meg az arcod, hogy közben nem számolja fel nehezen megkeresett pénzed.

ladefmiq

Vizsgálatok és tanúsítványok igazolják – több mint 14 intézet (köztük Európai Intézetünk a „Care and Skin Labs”), 27 tanúsítvány és 3 év laboratóriumi kemény munka – ez garancia a pellimolekuláris formulánk működésére.

TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTT HATÉKONYSÁG

Pellimolekuláris formulánk elkészülte után nagyon alapos tesztek sorozatán esett át. Végül is az emberi arcról beszélünk. Ezért a pellimolekuláris formulát azon kívül, hogy saját, 3 évig tartó kutatásaink során is teszteltük, további 13 kutatóintézetnek is elküldtük. Többek között Svájcba, Japánba, az USA-ba és a fiatalító készítményekről híres Dél-Koreába.

Ezek a tanulmányok határozottan azt mutatják, hogy – életkortól (a kutatócsoportban 29-83 év közötti nők vettek részt), a bőr állapotától és a ráncok típusától függetlenül – a pellimolekuláris formula mindenkit azonnal megfiatalít.

a fiatalítás mértéke az életkor függvényében Vitalite
működésének sebessége az életkor függvényében Vitalite
különböző típusú ráncok eltüntetésének hatékonysága
Vitalite
szarkalábak oroszlánráncok dohányos ráncok ajak-orr barázdák hegek elszíneződések

NINCS RIZIKÓ

Minden sebészeti és kozmetikai eljárás kockázattal jár, kisebbel, olykor nagyobbal. Ezért a klinikákon és a rendelőkben gyakran több oldalas szerződést kötnek velünk, amelyben lemondunk kártérítési jogunkról. Nagyon agyafurtak. Nemcsak több százezer forinttól fosztanak meg, de mossák a kezüket az arcplasztika vagy a savbefecskendezés esetleges meghiúsulása esetén.

Pellimolekuláris formulánk mellékhatások nélkül fiatalít. Nincs benne idegbénító méreg, nem kell hozzá szikével történő bemetszés vagy lézeres bőrkárosítás. Minden természetesen, biztonságosan zajlik a te otthonodban. Csak dörzsöld be a krémet az arcodba, és kész! Kellemes illatú, selymes textúrájú, azonnal beszívódik. Az egyetlen kockázat az, hogy reggel nem ismered majd fel magad a tükörben.

A pellimolekuláris formulát Dermo-Pronek neveztük el. Garantáljuk, hogy már 21 nap múlva az arcod lehet, hogy akár 30 évvel fiatalabbnak fog kinézni.

badge badge badge

FIATALOS ARCBŐRÖD EGY KARNYÚJTÁSNYIRA VAN

Mindegy, hogy 10, 20 vagy 30 évet szeretnél-e lefaragni. Erre 21 napon belül sor kerül. Otthon, fájdalom, félelem nélkül, hatalmas kiadások nélkül teheted meg mindezt. Itt az ideje, hogy döntést hozz. Azt akarod, hogy Annához, a feleségemhez és 347 000 nőhöz hasonlóan újra fiatalos, s gyönyörű legyél, hogy teljes mértékben élvezhesd az életet úgy, mintha újra 25 éves lennél?

Ez a te pillanatod:

NEM – Inkább a fájdalmas, veszélyes eljárások mellett döntök, vagy csak nem csinálok semmit, és egyre több ráncom lesz.

IGEN – Fiatalabbnak, szebbnek és ápoltabbnak akarom érezni magam már az első használat után. És 21 nap múlva jobban szeretnék kinézni, úgy mint egy 20 éves.

EZ NEM ÁLOM, EZ A VALÓSÁG!

Köszönjük, hogy időt szántál mondanivalónkra. Átnyújtuk neked a fiatalság kulcsát. Többé nem kell, hogy csak álom legyen, s sajnálkozva nézegesd a régi fényképeket. 21 nap múlva újra szép és fiatal leszel, az egész világ megnyílik majd előtted!

Minden jót kívánunk:

Marina és Pál

Rendelés leadása

Megrendeled a Vitalite

Ár: 358 RON179 RON

űrlap